Sijoitukset

finternet_logo

Internet Group Finland Oy

 Internet Group Finland Oy (’Finternet-Group’) on Suomen ensimmäinen start-up studio. Finternet lähettää laukaisualustaltaan liikkeelle konsepteja ja yrityksiä nopean teknisen toteutuksella ja mediamarkkinoinnin mahdollistavalla asiakashankinnalla.

finternet-group.com

zadaa_logo

Digital Fabric Oy

Zadaa on mobiilisovellus, joka löytää käyttäjälleen istuvat käytetyt vaatteet yhdistämällä samankokoiset ja -tyyliset ihmiset. Zadaa toimii kauppapaikkana, jossa käyttäjät ostavat ja myyvät vaatteensa mobiilissa parilla klikkauksella.

www.zadaa.co

ShopBaloo_logo

ShopBaloo Oy

Shopbaloo Oy toteuttaa innovatiivisia mobiilimarkkinoinnin ratkaisuja. Shopbaloo on tarjoushaukka taskussa – kuluttaja voi kätevästi selata kauppojen ruokatarjoukset Shopbaloo-sovelluksella.

www.shopbaloo.fi

Vahan kaytetty logo

Suomen Nettikirpputorit Oy

Vähänkäytetty.fi on nykyaikainen nettikirpputori. Palvelu helpottaa kuluttajien välistä kaupankäyntiä uudella ja innovatiivisella keskitetyn logistiikan palvelukonseptilla.

www.vähänkäytetty.fi

verso_logo

Verso Food Oy

Yrityksemme missiona on tarjota kuluttajille ravitsemuksellisesti tasapainoisia, eettisesti ja ympäristöllisesti kestäviä kasviproteiiniherkkuja.

www.versofood.fi

Terveysoperaattori logo | M4E.fi

Terveysoperaattori Oy

Terveysoperaattori on terveyden etämonitorointiin erikoistunut terveysteknologian palveluyritys. Terveysoperaattori tuottaa helppoja ja vaivattomia palveluratkaisuja niin kuluttajille kuin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille.

www.terveysoperaattori.fi

pienipiiri

Pieni Piiri Oy

Pieni piiri on aivan uudenlainen senioripuhelin, joka tuo tärkeimmät ihmiset ja palvelut kotiin!

www.pienipiiri.fi

moi_logo

European Mobile Operator Oy

Varoitus! Moi on uusi suomalainen mobiilioperaattori, joka voi aiheuttaa riippuvuuden ja elinikäisen rakastumisen operaattoriin.

www.moimobiili.fi

heya-logo-vaaka

WHM Innovations Oy

Heya on uusi suomalainen deittisovellus, jolla näet välittömästi, kuka on kiinnostunut juuri sinusta! Lataa Heya ilmaiseksi – rakkautta elämään!

www.heya.fi

Muvika karaoke logo | M4E.fi

Muvika